Насловна / Вести / И ова е Скопје…новогодишно

И ова е Скопје…новогодишно

Уште еднаш Скопје ја испраќа старата година и ја дочекува новата, а како му е тоа си знае…

4H5A5349

4H5A5361

4H5A5354

4H5A5351

4H5A5346

4H5A5343

4H5A5337

4H5A5333

4H5A5331

4H5A5329

4H5A5324

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top