Насловна / Вести / И ова е Скопје…летно освежување

И ова е Скопје…летно освежување

Освежување во скопско лето 2020

4H5A4671_resize 4H5A4674_resize 4H5A4675_resize 4H5A4681_resize 4H5A4694_resize 4H5A4707_resize 4H5A4708_resize 4H5A4715_resize 4H5A4725_resize 4H5A4730_resize 4H5A4735_resize

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top