Насловна / Саеми / Fiera Milano 2011

Fiera Milano 2011

4_thumb.jpgФотографии од посетата на екипата од Порта 3 и
Биро Проект на 50-ти меѓународен саем за мебел кој се одржа од 12-ти до 17-ти
април во
Fiera
Milano
, Италија.

4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg
16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg20.jpg22.jpg23.jpg24.jpg25.jpg26.jpg27.jpg28.jpg29.jpg30.jpg31.jpg32.jpg34.jpg35.jpg36.jpg37.jpg38.jpg39.jpg40.jpg41.jpg42.jpg43.jpg

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top