Насловна / Порта3 / Контакт

Контакт

Адреса: ул. Васил Ѓоргов број 21, влез 2, локал 9, 1000 Скопје

Телефон (Редакција): + 389 2 3109 311

Телефон (Маркетинг): + 389 2 3243 797

Факс: + 389 2 3132 923

Е-пошта:porta3@porta3.com.mk

Погледни мапа


View Larger Map

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top