Насловна / Архитектура / ЖЕЛЕЗНИЧКА КОЛОНИЈА СО СТАР ИДЕНТИТЕТ И НОВ УРБАН ПЕЈЗАЖ

ЖЕЛЕЗНИЧКА КОЛОНИЈА СО СТАР ИДЕНТИТЕТ И НОВ УРБАН ПЕЈЗАЖ

studenti.jpgСо
16 предлог-проекти работени
во двата завршни
семестра на
Архитектонскиот факултет во Скопје
34 студенти докажаа дека
Железничка колонија треба да го задржи
идентитетот на станбена
целина, но со повисок квалитет на
живот.

 

 Повеке во број 103, вторник 31.03.2009г.

Испрати коментар

Scroll To Top