271

Некои од темите:

- Прирачник за намалување на ризиците
- Од напуштен железнички коридор до омилена зелена патека за парижаните
- (Не)реализирана утопија на една држава и нејзиниот народ

271_naslovna (Medium)

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top