Насловна / Вести / Така тоа се прави во Русија: Нив снегот не може да ги изненади (ВИДЕО)

Така тоа се прави во Русија: Нив снегот не може да ги изненади (ВИДЕО)

Бидејќи вообичаено, снегот во декември не изненадува, да погледнме чистење на снег на една од поголемите руски улици, која стануваа проодна за неколку мига. Нив снегот не може да ги изненади.

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top