Насловна / Арт и дизајн / Боите на виножитото на историски објекти во САД

Боите на виножитото на историски објекти во САД

Откако на 26 јуни оваа година Врховниот суд на САД пресуди дека го гарантира правото на истополовите бракови во сите 50 американски држави, во повеќето градови со цел да се прослави оваа одлука, дел од историските објекти беа осветлени во боите на виножитото.

слика-1 слика-2 слика-3 слика-4 слика-5 слика-6 слика-7

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top