Насловна / Последен број (page 2)

Категорија: Последен број

Feed Subscription

За прв пат бела насловна страница на Порта 3, број 291

За прв пат бела насловна страница на Порта 3, број 291

Овој пат со поразлична насловна страница од она што сте навикнати да го видите. За прв пат во своето 15. годишно постоење Порта 3 нема слика на насловната страница. Белата насловна страница е во чест на целиот медицински персонал, сите ...

повеќе »
Scroll To Top