Насловна / Архитектура / АФС обезбеди повластени услови за учество на студентите на конкурс за Наутички клуб во Охрид

АФС обезбеди повластени услови за учество на студентите на конкурс за Наутички клуб во Охрид

Архитектонски факултет Скопје при Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје во соработка со Terra Viva Architecture Competitions обезбеди повластени услови за учество на студентите на Архитектонски факултет на архитектонскиот конкурс за Наутички клуб во Охрид.

Повеќе за конкурсот на следниот линк https://www.terravivacompetitions.com/nautical-club…/

Испрати коментар

Scroll To Top