Насловна / Вести / Реконструкција на Зоолошката градина во Битола

Реконструкција на Зоолошката градина во Битола

zoo bitola
На 15 мај, (четврток) со почеток во 12.00 часот свечено ќе биде одбележено отпочнувањето на градежните работи во Зоолошката градина во Битола, во организација на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион.

Реконструкцијата на живеалиштата во Зоолошката градина во Битола е финансиранa од проектот „Иновативни едукативни програми за зајакнување на природните ресурси во прекуграничниот регион Пелагонија/Лерин –ЗОО ИНОВАТИВА.

Испрати коментар

Scroll To Top