Насловна / „Госпоѓиците од Авињон“ е прелом, прекинот што ги дели минатото и иднината / Portrait_of_Dora_Maar_in_1937_by_Rogi_Andre_Pablo_Picasso_-_Portrait_of_Dora_Maar_1937_at_Musee_Picasso

Portrait_of_Dora_Maar_in_1937_by_Rogi_Andre_Pablo_Picasso_-_Portrait_of_Dora_Maar_1937_at_Musee_Picasso

Испрати коментар

Scroll To Top