Насловна / 100 години од раѓањето на Вангел Наумовски: Големиот охридски сликар од бајките и визионер за архитектурата / Слика од Вангел каде инспирација му се Охрид и охридската флора и фауна (колекција на костозглобната болница Св. Еразмо)

Слика од Вангел каде инспирација му се Охрид и охридската флора и фауна (колекција на костозглобната болница Св. Еразмо)

Испрати коментар

Scroll To Top