Насловна / 100 години од раѓањето на Вангел Наумовски: Големиот охридски сликар од бајките и визионер за архитектурата / Модел-скулптура за конкурсното решение на Национална опера и балет 1967 г. – страничен поглед (фото Алберта Гули)

Модел-скулптура за конкурсното решение на Национална опера и балет 1967 г. – страничен поглед (фото Алберта Гули)

Испрати коментар

Scroll To Top