Насловна / 100 години од раѓањето на Вангел Наумовски: Големиот охридски сликар од бајките и визионер за архитектурата / Фотографии од галеријата „Мона Лиза“ во Париз 1970г. кога Салвадор Дали ја посетил изложбата на Вангел Наумовски

Фотографии од галеријата „Мона Лиза“ во Париз 1970г. кога Салвадор Дали ја посетил изложбата на Вангел Наумовски

Испрати коментар

Scroll To Top