Насловна / 100 години од раѓањето на Вангел Наумовски: Големиот охридски сликар од бајките и визионер за архитектурата / Дел од изложените плакати на изложбата по повод 100 години Вангел наумовски (1)

Дел од изложените плакати на изложбата по повод 100 години Вангел наумовски (1)

Испрати коментар

Scroll To Top