Насловна / Author Archives: Кире Попов

Author Archives: Кире Попов

Feed Subscription

И ова е Скопје…

И ова е Скопје…

Денес скопската населба Маџир маало продолжува да опстојува како сосема нејасна состојба во центарот на градот. Се градат нови објекти до/во старото јадро на населбата, чудна „инфраструктура“, конфузна архитектонска перспектива… Повеќе слики на страна 2

повеќе »
Scroll To Top