Насловна / Author Archives: Франческо Читро (Италија)

Author Archives: Франческо Читро (Италија)

Feed Subscription

Милано има центар што не е поврзан со шопинг, туку со култура

Милано има центар што не е поврзан со шопинг, туку со култура

Како изгледал Милано во раните 90-ти Еј, внимателно кога ќе ја напуштите железничката станица, трамвајот ќе ве прегази! Но, овде недостасува тротоар, како можам да го избегнам тоа? Мотор! Пари! Мотор! Пари! Мотор! Пари! И повторно, пари! Мотор! Пари! Мотор! ...

повеќе »
Scroll To Top